• Pesničkový Mikuláš

          • Dňa 7. decembra 2022 sa niektorí žiaci zúčastnili obľúbeného hudobno – zábavného programu Pesničkový Mikuláš v Mestskom dome kultúry vo Vranove nad Topľou. Úvodný tanec snehových vločiek, ktoré zobudili pani Zimu ich preniesol do rozprávkového sveta, v ktorom nechýbal čert Brumteláš, jeho žena Ježibaba, syn Fuk a samozrejme aj Mikuláš, ktorý si pozval niekoľko detí k sebe na pódium, aby mu zaspievali, zarecitovali alebo sa s ním porozprávali... Čert Brumteláš využil príležitosť, že má pri sebe šikovné deti, tak ich vzal do svojej hudobnej skupiny, s ktorou sme si všetci v závere zaspievali známe detské piesne a koledy. 

          • Mikuláš v škole

          • V utorok 6. decembra 2022 k nám opäť po roku zavítal Mikuláš s obrovským košom plným veľkých balíčkov. Tento rok si so sebou zobral aj svojich dvoch pomocníkov – čerta a anjela, ktorí najprv zisťovali, ako sa deti počas celého roka správali a či si zaslúžia sladkú odmenu... Väčšina detí bola poslušná... Našli sa však aj takí, ktorí priznali, že nie vždy počúvali rodičov alebo učiteľov, no sľúbili, že už budú poslušnejší... 😊

            Všetky deti sa veľmi tešili sladkej odmene, ktorú pre Mikuláša zaobstaral pán starosta, Ladislav Tóth, za čo mu aj touto cestou VEĽMI PEKNE ĎAKUJEME!